El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)

El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
24 raciones

Υλικά

Cocido
  • hueso de jamón
    1
  • hueso de espinazo en salazón
    1
  • de morcillo de ternera
    250 g
  • de tocino fresco
    20 g
  • de agua
    1800 g
  • morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
    1
  • de carne de pollo
    250 g
  • zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
    1
  • nabo en trozos (aprox. 80 g)
    1
  • de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
    400 g
Velo de garbanzos
  • de agaragar (4 g)
    1 sobre
Terminación
  • baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 109 kcal / 455 kJ
Πρωτεΐνη 6.04 g
Λιπαρά 6.33 g
Υδατάνθρακες 6.92 g
Φυτικές ίνες 2.11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων