Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
197.4 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
786.5 kJ /
187.3 kcal
Λιπαρά
15.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Spiced nut clusters
35min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Temaki sushi
1h 40min