Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
197.4 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
786.5 kJ /
187.3 kcal
Λιπαρά
15.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOatcakes with Moroccan hommus
50 min
Keto crackers
1 godz.
Waffle cones
35 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Vanilla protein balls
20 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Rice crisp bars
1 godz. 10 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Date and nut balls
20 min