
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Verde
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
ząbki czosnku2
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście30 - 40 g
-
cebuli przekrojonej na pół (patrz wskazówka)60 - 100 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy40 g
-
filety z anchois, w oleju odsączone z zalewy3
-
oliwy z oliwek60 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego25 g
-
octu balsamicznego10 g
-
soli (προαιρετικό πεδίο)1 szczypta
-
sosu Worcestershire1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
152 kcal /
636 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY I DIPY
14 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Sałata z sosem winegret
5 λεπτ.
Sos pomarańczowy curry
5 λεπτ.
Masło z ziołami
20 λεπτ.
Pasta z bakłażana
55 λεπτ.
Masło pietruszkowe
10 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Śmietanka z orzechów nerkowca
6ωρ.
Sos soubise
30 λεπτ.
"Masło" z awokado
10 λεπτ.
Pasta z prażonego słonecznika
10 λεπτ.