
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Verde
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
2 ząbki czosnku
-
30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
60 - 100 g cebuli przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
-
40 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
3 filety z anchois, w oleju odsączone z zalewy
-
60 g oliwy z oliwek
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g octu balsamicznego
-
1 szczypta soli (προαιρετικό πεδίο)
-
1 łyżeczka sosu Worcestershire
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
636 kJ /
152 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY I DIPY
14 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLutenica
1ωρ. 50 λεπτ.
Żółty ketchup
45 λεπτ.
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 λεπτ.
Masło z boczkiem i cebulką
55 λεπτ.
Marynata grillowa
10 λεπτ.
Salsa pico de gallo
5 λεπτ.
Karkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Marynata miodowa z chili
15 λεπτ.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 λεπτ.
Pasta śródziemnomorska
15 λεπτ.
Pasta z prażonego słonecznika
10 λεπτ.
Tapenada
5 λεπτ.