Fregola-Schnittlauch-Risotto

Fregola-Schnittlauch-Risotto

4.7 196 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter weich, in Stücken
    60 g
  • Fregola Sarda (siehe Tipp)
    260 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Wasser
    570 g
  • Sahne
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Pinienkerne
    30 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen, davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
    2 Bund

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 501 kcal / 2095 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων