Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca

Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca

4.2 160 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ryżu brązowego
    20 g
  • orzechów nerkowca
    50 g
  • oliwy z oliwek
    15 g
  • cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki
    800 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • liści bazylii, świeżych
    20 g
  • wody
    450 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • liści mięty, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
    5 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 187 kcal / 780 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 13.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων