
Συσκευές & Αξεσουάρ
Country-style chicken liver fritters
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
189.4 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
511.8 kJ /
121.9 kcal
Λιπαρά
6.2 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
6.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
All-in-one chicken dinner
50 min
Chicken with capsicum
45 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min