Συσκευές & Αξεσουάρ
薑黃羊肉湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭20 克
-
橄欖油20 克
-
蒜苗 切片15 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)100 克
-
薑黃粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
肉桂粉⅛ 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
乾月桂葉1 片
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
牛番茄 一開八400 克
-
高湯750 克
-
羊肉 切塊(約5公分)450 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 清水沖洗去除外皮200 克
-
新鮮平葉巴西利 只取葉子5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
43.5 g
Θερμίδες
3225.8 kJ /
771.7 kcal
Λιπαρά
35.3 g
Φυτικές ίνες
11.8 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
吃一口薑黃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν