Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

4.1 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pinienkerne (siehe Tipp)
    40 g
  • Schwammerl, frisch (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
    500 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    50 g
  • Olivenöl
    80 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 1 ½
  • Salbeiblätter, frisch
    35 - 40 g
  • Minzeblättchen, frisch
    10 - 15 g
  • Petersilienblätter, frisch
    20 - 25 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Weißwein
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Tagliatelle
    500 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
  • frische Kräuter gehackt, zur Dekoration
  • Hartkäse in Splittern

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 794 kcal / 3327 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 90 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων