
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vier-Käse-Pizza
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser50 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe15 g
-
Buttermilch180 g
-
Pizzamehl400 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 g
-
Caciocavallo in Stücken (3 cm)50 g
-
Mozzarella abgetropft, geviertelt80 g
Letzte Zubereitungsschritte
-
Gorgonzola in Stücken (2-3 cm)80 g
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
2431 kJ /
581 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
80 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Spargelquiche
1 Std.
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Dinkel-Focaccia
2 Std. 30 Min
Weiche Brötchen
1 Std. 45 Min
Ratatouille-Wähe
1 Std.
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 Std. 10 Min
Speck-Muffins
50 Min
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Keine Bewertungen
Flammkuchen mit Datteln und Speck
2 Std. 10 Min
Lachshäppchen
1 Std. 20 Min