
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza alla Marinara
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Pizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl, nativ30 g
-
geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch300 g
-
Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet2 - 3 Blätter
-
Salz1 ½ TL
-
Oregano, getrocknet (oder frisch, nach Belieben)1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
660 kcal /
2761 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
106 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSonntagszöpfe Zweierlei
2ωρ. 10 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Toastbrot
16ωρ.
Zupfbrot Margherita
3ωρ.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2ωρ. 35 λεπτ.
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Curry-Poulet-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Käse - Gipfeli
40 λεπτ.
Pizza alla Romana
1ωρ. 40 λεπτ.
Lasagne verdi
1ωρ. 15 λεπτ.
Kartoffel-Focaccia
2ωρ. 50 λεπτ.
Grissini
1ωρ. 20 λεπτ.