
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza alla Marinara
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Pizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl, nativ30 g
-
geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch300 g
-
Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet2 - 3 Blätter
-
Salz1 ½ TL
-
Oregano, getrocknet (oder frisch, nach Belieben)1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2761 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
106 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Zwiebeln
2ωρ. 20 λεπτ.
Spargelquiche
1ωρ.
Waadtländer Flammkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Focaccia
2ωρ. 30 λεπτ.
Weiche Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Ratatouille-Wähe
1ωρ.
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2ωρ. 15 λεπτ.
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1ωρ. 10 λεπτ.
Speck-Muffins
50 λεπτ.
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Καμία βαθμολογία
Flammkuchen mit Datteln und Speck
2ωρ. 10 λεπτ.
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.