
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fagotto Napoletano
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Teig
-
Olivenöl, nativ80 g
-
Wasser200 g
-
frische Hefe20 g
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Salz1 TL
-
Olivenöl, nativ
-
Weizenmehl500 g
Füllung
-
Pecorino in Stücken (3 cm) (optional)50 g
-
Scamorza in Stücken (2-3 cm)100 g
-
Weisswein trocken50 g
-
rohe Salsiccia ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)250 g
-
Weizenmehl
-
grüne Oliven, entsteint20
-
Pflaumentomate in Würfeln (1 cm)1
-
frische Basilikumblätter gewaschen und gut abgetropft4
-
Olivenöl, nativ1 EL
-
Eigelb verquirlt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
474 kcal /
1983 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSonntagszöpfe Zweierlei
2ωρ. 10 λεπτ.
Rosmarin Focaccia
2ωρ. 30 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Calzone
2ωρ. 50 λεπτ.
Pizzateig
49ωρ. 30 λεπτ.
Käse-Schinken-Röllchen
55 λεπτ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 λεπτ.
Käse - Gipfeli
40 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
4-Käse-Quiche
45 λεπτ.