
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffel-Flammkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
25 Stücke
Υλικά
Teig
-
Weizenmehl200 g
-
Butter kalt, in Stücken100 g
-
Wasser kalt (evtl. mit Eiswürfeln kühlen)70 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Kartoffeln in Stücken450 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Thymian, frisch Blättchen gewaschen und gut abgetropft½ Zweigchen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Speck, gewürfelt100 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
93 kcal /
390 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kartoffeln
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSonntagszöpfe Zweierlei
2ωρ. 10 λεπτ.
Rosmarin Focaccia
2ωρ. 30 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Calzone
2ωρ. 50 λεπτ.
Pizzateig
49ωρ. 30 λεπτ.
Käse-Schinken-Röllchen
55 λεπτ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 λεπτ.
Käse - Gipfeli
40 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
4-Käse-Quiche
45 λεπτ.