Topinambur-Puffer mit Ricottakren

Topinambur-Puffer mit Ricottakren

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Ricotta
    250 g
  • Joghurt (1% Fett)
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ - 1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 TL
  • Kren, aus dem Glas
    3 TL
  • Zwiebeln geviertelt
    100 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Kartoffelstärke
    40 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
    300 g
  • Topinambur geschält, in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • Ei
    1
  • Muskat, gemahlen
    1 Msp.
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Butterschmalz zum Braten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 390 kcal / 1631 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων