
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
614.8 kcal /
2572.1 kJ
Πρωτεΐνη
26.8 g
Λιπαρά
47.4 g
Υδατάνθρακες
25.7 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Νάτριο
531.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1 Std. 30 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Marry Me Chicken
40 Min