
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 10 portions
Θερμίδες
391.3 kcal /
1643.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
42.2 g
Φυτικές ίνες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.