
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 10 portions
Θερμίδες
391.3 kcal /
1643.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
42.2 g
Φυτικές ίνες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional cocktail sauce
5 min
Tartare sauce
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Baked pâté
3 h
Muhamara dip
30 min
Beurre blanc
15 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Yellow chicken curry with rice
1 h
Chunky guacamole
10 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Asian dipping sauce
25 min