Συσκευές & Αξεσουάρ
Jackfruit and mayo sandwich filling
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
736.2 kJ /
175.3 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Fresh tomato chutney
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Yoghurt dressing
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία