Makaron à la bolognese

Makaron à la bolognese

3.7 1.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 2 ząbki czosnku
  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 200 g pieczarek przekrojonych na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 50 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 250 g mięsa wołowego, mielonego
  • 50 g czerwonego wina
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 330 g wody
  • 400 g krojonych pomidorów, z puszki
  • ½ łyżeczki pieprzu, mielonego
  • 1 liść laurowy, suszony
  • 1 łyżeczka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
  • 350 g makaronu, suchego typu maccheroni lub penne
  • ser żółty tarty, np. Gouda, Edam, do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 567 kcal / 2373.9 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 79.5 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων