Gebackene Forellenknödel mit Krendip

Gebackene Forellenknödel mit Krendip

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ.
24 Stück

Υλικά

  • Sauerrahm
    250 g
  • Joghurt (1% Fett)
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ - ½ TL
  • Salz
    1 - 1 ¼ TL
  • Kren, aus dem Glas
    3 - 4 TL
  • Semmelbrösel etwas mehr zum Wälzen
    50 g
  • frische Dille Blättchen abgezupft
    ½ Bund
    1 TL Dille, getrocknet
  • gekochte Erdäpfel, mehlig ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
    500 g
  • Forelle, geräuchert entgrätet, in Stücken
    500 g
  • Eier (Größe M)
    3
  • Zitronensaft
    1 - 2 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 - 2 Prisen
  • Butterschmalz
    Rapsöl, zum Ausbacken

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 115 kcal / 481 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων