Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

4.6 186 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Gnocchi di patate
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate a pasta farinosa a fette spesse 0.5 cm
    800 g
  • di farina tipo 00
    350 - 400 g
  • di uova
    60 g
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
Salsa di pomodoro
  • di cipolla
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati
    450 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino raso
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • foglie di basilico fresche
    5
Terminare la preparazione
  • di mozzarella ben scolata
    8 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413.5 kcal / 1730.1 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων