Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

4.6 188 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Gnocchi di patate
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1000 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa a fette spesse 0.5 cm
  • 350 - 400 g di farina tipo 00
  • 60 g di uova
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
  • 50 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodori pelati
  • 1 cucchiaino raso di zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
  • 8 fette di mozzarella ben scolata

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 19.3 g
Θερμίδες 1730.1 kJ / 413.5 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Υδατάνθρακες 57 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων