
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus with Romesco Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (προαιρετικό πεδίο) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
222 kcal /
917 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilau Rice
40 λεπτ.
Chapatis
1ωρ. 30 λεπτ.
Spätzle with Mushroom Cream
30 λεπτ.
Stuffed Parathas
1ωρ. 20 λεπτ.
Colourful Quinoa Salad
40 λεπτ.
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Blitva
35 λεπτ.
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Kashmiri Rice
30 λεπτ.
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 λεπτ.