
Συσκευές & Αξεσουάρ
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
452.4 kcal /
1892.8 kJ
Πρωτεΐνη
23.3 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
30.5 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Νάτριο
487.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1 Std.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Chicken garam masala
50 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min