
Συσκευές & Αξεσουάρ
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
487.1 mg
Πρωτεΐνη
23.3 g
Θερμίδες
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Λιπαρά
27.3 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
30.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Lamb Meatballs
45 min