Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán

Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Stuffed Aubergine
  • 3 berenjenas
  • 2 pizca de sal
  • 80 g de aceite de oliva
  • 100 g de trigo bulgur
  • 250 g de agua
  • 50 g de rabos de cebolla de cambray cortados en trozos
  • 100 g de pimiento rojo cortado en trozos
Yogurt de azafrán
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cdita de azafrán
  • 1 diente de ajo
  • 180 g de yogur griego
  • 50 g de semillas de granada
  • 30 g de piñón, tostado
  • 20 g de hojas de albahaca fresca

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 395 kcal / 1653 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων