Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1783 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Greek Feast
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Potato Soup
35 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 λεπτ.
Italian Sausage and Orzo Soup
35 λεπτ.
Curried Carrot And Ginger Soup
50 λεπτ.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 λεπτ.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 λεπτ.
Tomato Soup with Burrata
35 λεπτ.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick Soup Powder
10 λεπτ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.