
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
424 kcal /
1783 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Greek Feast
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Stracciatella Soup
30 λεπτ.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.