
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1783 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Greek Feast
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Goulash Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Detoxifying Thai Soup
25 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 λεπτ.
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 λεπτ.
Hot and Sour Prawn Soup
15 λεπτ.
Cullen Skink
45 λεπτ.
Stracciatella Soup
30 λεπτ.
Chicken and Vegetable Soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.