Tomato Soup with Burrata

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • tomatoes ripe, quartered
    1000 g
  • red onion sliced (1-1.5 cm)
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    40 g
  • boiling water
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • double cream
    40 g
  • burrata cheese (approx. 2 balls)
    250 - 300 g
  • croutons for garnishing

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 742.1 mg
Πρωτεΐνη 18.5 g
Θερμίδες 1544.3 kJ / 369.1 kcal
Λιπαρά 27.1 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 15.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων