
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Grated Parmesan
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
1834 kJ /
438 kcal
Λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Cheese
50 λεπτ.
Veggie Wellington
2ωρ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Stroganoff
30 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.