
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dal Makhani
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
urad beans (black lentils)140 g
-
kidney beans, dried40 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ghee20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
onions quartered70 g
-
garlic cloves6
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
double cream to taste, plus extra for serving50 - 70 g
-
garam masala1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.7 g
Θερμίδες
812 kJ /
194 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Lentil Moussaka
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Pasta with Vegetable Ragout
45 λεπτ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.