
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dal Makhani
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
urad beans (black lentils)140 g
-
kidney beans, dried40 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ghee20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
onions quartered70 g
-
garlic cloves6
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
double cream to taste, plus extra for serving50 - 70 g
-
garam masala1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.