
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dal Makhani
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
urad beans (black lentils)140 g
-
kidney beans, dried40 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ghee20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
onions quartered70 g
-
garlic cloves6
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
double cream to taste, plus extra for serving50 - 70 g
-
garam masala1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 λεπτ.