
Συσκευές & Αξεσουάρ
酒釀山藥雞湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 ,切片15 克
-
紅棗10 顆
-
水1200 克
-
米酒15 克
-
棒棒腿 ,川燙去血水500 克
-
新鮮山藥 ,切塊(約3公分)250 克
-
枸杞1 茶匙
-
酒釀60 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
糖1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
500.1 kcal /
2090.4 kJ
Πρωτεΐνη
28.6 g
Λιπαρά
29.8 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

調味醬烹飪術
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν