Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

4.6 76 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de beicon ahumado en lonchas
    10 - 12 lonchas
  • de carne picada de pavo
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • huevos
    2
  • de foie mi-cuit de pato
    50 g
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de nueces peladas
    40 g
  • de ciruelas pasas sin hueso troceadas
    50 g
  • de agua
    700 g
Compota de manzana
  • de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
    400 g
  • de agua
    20 g
  • de zumo de lima
    10 g
  • de azúcar
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 494 kcal / 2068 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 40.4 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων