Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano

Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Masa
  • de leche
    100 g
  • de agua
    150 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • vaina de vainilla (solo la raspadura)
    1
  • de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
    500 g
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    15 g
Relleno de espinacas
  • de zumo de limón
    20 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de zumaque
    1 cucharadita
  • de salsa harissa
    1 cucharadita
  • de baharat (ver receta básica)
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de agua
    100 g
  • de hojas de espinaca frescas
    600 g
  • de piñones
    30 g

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 316 kcal / 1324 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 47.4 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων