Anellini alla pecorara

Anellini alla pecorara

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Anellini
  • di farina tipo 0
    300 g
  • uova (circa 60 g l'una)
    2
  • di acqua fredda
    60 g
Sugo alla pecorara
  • di cipolla in quarti
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
    130 g
  • di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
    150 g
  • di peperone giallo pulito e a tocchetti (2-3 cm)
    100 g
  • di sale
    2 pizzico
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di ricotta di pecora scolata dal siero
    300 g
  • di pecorino grattugiato
    50 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 617 kcal / 2582 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 70.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων