
Συσκευές & Αξεσουάρ
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
150 g
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Διατροφή ανά 150 g
Θερμίδες
551 kcal /
2314.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.8 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian Essentials
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Korean marinade
40 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Fresh jalapeño dip
5 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.