
Συσκευές & Αξεσουάρ
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
150 g
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 150 g
Πρωτεΐνη
33.8 g
Θερμίδες
2314.3 kJ /
551 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
10 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian Essentials
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Quick béchamel sauce
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Chilli lime sauce
5 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.