
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal kacang (peanut sauce)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1100 g
Υλικά
-
dried red chillies deseeded, to taste4 - 7
-
warm water for soaking
-
roasted unsalted peanuts300 g
-
vegetable oil50 g
-
eschalots70 g
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
lemongrass white part only1 stalk
-
candlenuts (see Tips)2
-
tamarind paste50 g
-
water500 g
-
palm sugar50 g
-
salt to taste1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1100 g
Πρωτεΐνη
82.7 g
Θερμίδες
9880.8 kJ /
2352.6 kcal
Λιπαρά
192.7 g
Φυτικές ίνες
31.4 g
Υδατάνθρακες
168.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.