Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Relleno
  • de cebolla en cuartos
    500 g
  • de pimiento verde en trozos
    150 g
  • de pimiento rojo en trozos
    150 g
  • diente de ajo
    1
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de pasas sin semillas
    150 - 200 g
  • de bacalao al punto de sal (desmenuzado)
    400 - 500 g
Masa
  • de leche
    250 g
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de brandy
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de harina de trigo
    500 g
Montaje
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 604 kcal / 2524.7 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 28.6 g
Υδατάνθρακες 66.4 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων