
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked beans
13ωρ. 25 λεπτ.
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Spiced carrot porridge
25 λεπτ.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 λεπτ.
Sunday morning breakky bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 λεπτ.