
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 λεπτ.
Chinese-style drinking porridge
25 λεπτ.
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15 λεπτ.
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 λεπτ.
Semolina pancakes (Beghrir)
1ωρ.
Pink scramble
15 λεπτ.
Spinach and leek frittata
40 λεπτ.
Beauty booster smoothie
5 λεπτ.
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 λεπτ.
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1ωρ. 15 λεπτ.