
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 λεπτ.
CADA (4 ingredient muesli)
10 λεπτ.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Carrot poppy seed muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Spinach and leek frittata
40 λεπτ.
Sweet potato pikelets
45 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 λεπτ.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1ωρ. 5 λεπτ.
Banana oat clusters
55 λεπτ.
Mushrooms with pistachio butter
35 λεπτ.