Συσκευές & Αξεσουάρ
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Νάτριο
3376.2 mg
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Λιπαρά
50.9 g
Φυτικές ίνες
10.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Asian Essentials
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic dip
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Hommus dip
5 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.