Συσκευές & Αξεσουάρ
XO sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Πρωτεΐνη
56.7 g
Θερμίδες
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Λιπαρά
224.6 g
Φυτικές ίνες
13.3 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Asian Essentials
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic dip
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Chimichurri
5 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Hommus dip
5 min
Hollandaise
15 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Mint sauce
5 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Caesar salad dressing
10 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min