Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
2259 kJ /
540 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Easy Satay Chicken
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min