
Συσκευές & Αξεσουάρ
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
baby asparagus trimmed1 bunch
-
frozen peas100 g
-
frozen edamame beans defrosted and shelled (see Tips)80 g
-
water850 g
-
white quinoa80 g
-
fresh baby spinach leaves20 g
-
zucchini cut into thin strips1
-
spring onions/shallots shredded2
-
eggs poached (see Tips)4
-
soft feta80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped30 g
-
dukkah2 tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
micro herbs to serve (optional)
-
lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
418.9 kcal /
1759.4 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
27.1 g
Υδατάνθρακες
18.2 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Blueberry jam
35 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Spinach and leek frittata
40 min
Sweet potato pikelets
45 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Banana oat clusters
55 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min