Συσκευές & Αξεσουάρ
秋田烤米棒鍋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1800 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
日式醬油2 大匙
-
昆布5 克
-
京都水菜 切段(約3公分)120 克
-
薑 切薄片5 克
-
香菇醬油1 ½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
牛蒡 去皮,切絲30 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)400 克
-
日本大蔥 切斜片(約1公分)10 克
-
雪白菇 去根部,剝散150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
25.5 g
Θερμίδες
1532.5 kJ /
367.5 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
46.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν