秋田烤米棒鍋

秋田烤米棒鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1800 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 切段(約3公分)
    120 克
  • 切薄片
    5 克
  • 香菇醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • 牛蒡 去皮,切絲
    30 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    400 克
  • 日本大蔥 切斜片(約1公分)
    10 克
  • 雪白菇 去根部,剝散
    150 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 25.5 g
Θερμίδες 1532.5 kJ / 367.5 kcal
Λιπαρά 10 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 46.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων