Συσκευές & Αξεσουάρ
廣島美酒鍋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭 切片5 克
-
洋蔥 切片80 克
-
油1 大匙
-
清酒150 克
-
高湯250 克
-
日本大蔥 切斜片(約2公分)10 克
-
大白菜 切塊(約4公分)150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 切片(約0.5公分)100 克
-
鴻喜菇80 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
豬肉片150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1017.5 kJ /
243.5 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν