Turbot sauce champagne

Turbot sauce champagne

4.7 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de fumet de poisson déshydraté
    1 c. à soupe
  • d'eau
    100 g
  • de champagne
    170 g
  • filets de turbot (150 g chacun env.)
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de crème fraîche
    3 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    5

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 377.7 kcal / 1574 kJ
Πρωτεΐνη 28.5 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 3.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων