
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caldeirada (Fish Stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
bay leaf, dried1
-
dried chilli flakes (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
356 kcal /
1486 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Portuguese Classics
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.