
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caldeirada (Fish Stew)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
bay leaf, dried1
-
dried chilli flakes (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
356 kcal /
1486 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Portuguese Classics
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 λεπτ.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Sardine and Pea Pilaf
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Thai Steamed Trout Parcels
35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία