北海道雜炊鍋

北海道雜炊鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 海帶芽
    1 大匙
  • 小魚乾
    30 克
  • 高湯
    500 克
  • 味醂
    2 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 大白菜 ,切塊(約4公分)
    120 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 白米飯
    200 克
  • 新鮮蠔菇 ,去根部,切段
    120 克
  • 透抽 ,清洗去除內臟,切圈(約1.5公分)
    200 克
  • 草蝦 ,去頭,去腸泥
    8 隻
  • 清酒
    20 克
  • ,打散
    1 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 230 kcal / 952.5 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 33.5 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων