Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚奶油鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
高湯500 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散150 克
-
海帶芽2 大匙
-
新鮮去骨鮭魚片 切塊(約3公分)300 克
-
清酒1 大匙
-
奶油 切塊10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
913.8 kJ /
222.5 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν