
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚奶油鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
高湯500 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙200 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散150 克
-
海帶芽2 大匙
-
新鮮去骨鮭魚片 ,切塊(約3公分)300 克
-
清酒1 大匙
-
奶油 ,切塊10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
222.5 kcal /
913.8 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν