鮭魚奶油鍋

鮭魚奶油鍋

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 高湯
    500 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    200 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    150 克
  • 海帶芽
    2 大匙
  • 新鮮去骨鮭魚片 切塊(約3公分)
    300 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 奶油 切塊
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 20 g
Θερμίδες 913.8 kJ / 222.5 kcal
Λιπαρά 15 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων