Συσκευές & Αξεσουάρ
鰻魚柳川鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 切絲180 克
-
牛蒡 去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 切段(約3公分)300 克
-
蛋 打散2 顆
-
黑芝麻 少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2774 kJ /
664 kcal
Λιπαρά
42 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν