
Συσκευές & Αξεσουάρ
鱈魚白菜雪見鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)100 克
-
水10 克
-
高湯600 克
-
大白菜 ,切塊(約4公分)100 克
-
日式醬油3 大匙
-
昆布5 克
-
京都水菜 ,切段(約3公分)150 克
-
鴻喜菇120 克
-
鱈魚排 (帶皮),切塊(約3公分)400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
299.8 kcal /
1247 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν