
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gefüllte Tomaten
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Rispentomaten fest1000 g
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Thymian, frisch Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren4 Zweige
-
Pumpernickel in Stücken150 g
-
schwarze Oliven, entkernt50 g
-
Olivenöl20 g
-
Feta in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
645 mg
Πρωτεΐνη
7.4 g
Θερμίδες
838 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frisch aus dem Garten
18 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGetrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 λεπτ.
Matjes-Katersalat
55 λεπτ.
Russischer Salat
50 λεπτ.
Rosmarin-Käse-Stangen
1ωρ. 20 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.
Schneller Rohkostsalat
15 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Gelber Fisolensalat
40 λεπτ.
Maronicremesuppe (vegan)
45 λεπτ.
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1ωρ.
Sommerlicher Gemüsesalat
10 λεπτ.
Gemüse-Seetang-Tatar
45 λεπτ.