Συσκευές & Αξεσουάρ
Grilled eggplant dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3.3 g
Θερμίδες
374.6 kJ /
89.2 kcal
Λιπαρά
5.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSurf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Char siew sauce
10 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Japanese-style dressing
5 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Celery leaf gremolata
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Tomato and onion gravy (South African)
25 λεπτ.