
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grilled eggplant dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
89.2 kcal /
374.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Korean marinade
40 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Fresh jalapeño dip
5 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.