
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached eggs with hollandaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315.4 kcal /
1324.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
29.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
CADA (4 ingredient muesli)
10min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Blueberry jam
35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Spinach and leek frittata
40min
Sweet potato pikelets
45min
Savoury potato bundt
1h 55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Banana oat clusters
55min
Mushrooms with pistachio butter
35min