Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached eggs with hollandaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.9 g
Θερμίδες
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Λιπαρά
29.5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMango muesli
5 λεπτ.
Speedy beans on toast
20 λεπτ.
Overnight berry breakfast
24ωρ. 5 λεπτ.
Yoghurt with apple and blueberry compote
13ωρ.
Egg and bacon breakfast baguettes
25 λεπτ.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 λεπτ.
Sunday morning breakky bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.