Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico

Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Emulsão de soja e vinagre balsâmico
  • óleo de amendoim
    150 g
  • açúcar mascavado
    50 g
  • molho de soja
    50 g
  • vinagre balsâmico
    50 g
  • sal marinho
    1 pitada de
Gyozas
  • malagueta s/ sementes cortada em rodelas finas
    20 g
  • alho-francês cortado em rodelas finas
    80 g
  • cenoura ralada
    80 g
  • cebola roxa picada
    30 g
  • sementes de sésamo pretas
    5 g
  • óleo de sésamo
    20 g
  • manjericão cortado em juliana
    5 folhas de
  • gengibre ralado
    10 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • massa p/ gyoza
    16 rodelas de
  • água
    300 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 568.7 kcal / 2379.2 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 43.8 g
Υδατάνθρακες 40.2 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Νάτριο 956 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων